Maak uw eigen marktplaats

Is uw plan om binnenkort een advertentie website te beginnen? Daarbij wanneer u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. U krijgt dan een configurabele advertentie website. Er wordt door het marktplaats script voor gezorgd dat adverteerders zich simpel kunnen registreren op uw site en een nieuwe advertentie kunnen plaatsen. Men kan via een reactieformulier makkelijk op een advertentie reageren. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Er zijn diverse opties om met een eigen marktplaats inkomsten te genereren. Meer over een marktplaats PHP script is te vinden middels eigen marktplaats. Verstand van de techniek is bovendien geenszins vereist. Zelf een script bouwen is niet noodzakelijk op het moment dat u een kant en klaar marktplaats PHP script aanschaft. Het is niet moeilijk om het beheergedeelte van het script te gebruiken. Daarmee past u de advertentie website behoorlijk simpel aan.

Ook heeft u de mogelijkheid om banners op uw advertentie website te plaatsen. Het toevoegen van een Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig. Maar het is tevens mogelijk om met iemand een al bedrag voor een vaste periode af te spreken. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats script. U kunt gedurende de installatie de meta gegevens opgeven. Deze metagegevens op een later tijdstip wijzigen kan makkelijk via het beheerpaneel. Tevens kunt u per categorie de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. Een bezoeker kan snel de recent bekeken advertenties inzien en gemakkelijk terug navigeren.