Maak snel een moderne portaalwebsite

Het is prima mogelijk om zonder eigen product online inkomsten te generen. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. Een startpagina website kan daarvoor worden gebruikt. Ziet u dat wel zitten, lees dan snel verder.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. Zo is Startpaginascript een erg informatief artikel. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Zo kan iemand zonder verstand van websites maken toch een eigen startpagina website beginnen. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Met een eigen startpagina website kunt u heel gemakkelijk linkbuilding aanbieden. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Men zal de betaling bij een kant en klaar script doorgaans direct online kunnen doen via een betaalkoppeling. Het mooie daarbij is dat u zelf de prijs van een link kunt bepalen. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

Per onderwerp kunt u een dochterpagina aanmaken. Er kunnen informatieve teksten over dat thema worden geplaatst op een dochterpagina. Eventuele affiliate links die u op een dochterpagina plaatst kunnen geld opleveren als men erop klikt en vervolgens iets aanschaft.

Heeft u ervoor gekozen om een kant en klaar script te gebruiken? Via de beheeromgeving is een aanpassing eenvoudig te doen. Tijdens het installeren van het PHP script heeft u de mogelijkheid om de inloggegevens voor de beheeromgeving door te geven.

Als er een ongeldige waarde in een formulier wordt ingevuld, zal de bezoeker hiervan door het PHP script op de hoogte worden gesteld door middel van een melding. Spam wordt daarnaast zoveel mogelijk tegengehouden.