Maak Mijn Eigen Advertentiesite

Wilt u graag wat extra inkomen via internet hebben? Wat voor u wellicht interessant is, is een eigen advertentie website maken. Een advertentie website geeft u verschillende mogelijkheden voor online geld verdienen. En een eigen marktplaats beginnen lijkt lastig. Het is echter totaal niet lastig. Wanneer u gebruikmaakt van een marktplaats CMS, dan zal het nog eenvoudiger zijn.

U hoeft zelf helemaal niet te programmeren als u een kant en klaar PHP script gebruikt. Alle benodigde functionaliteiten zitten vaak al in het marktplaats CMS script. Het beheer doet u vanaf een beheeromgeving die u via een speciale link kunt bereiken. Met uw beheerdersaccount logt u eenvoudig in op het beheerpaneel. Ook adverteerders kunnen hier inloggen.

Wat is nu een goed marktplaats script, hoor ik u vragen. U kunt het artikel uw eigen advertentie website beheren doornemen als u daar achter wilt komen. De meesten ervaren geen problemen met de installatie van het marktplaats PHP script. U bespaart met een kant en klaar script veel tijd en geld. Tijd die u anders in het zelf bouwen zou steken.

U kunt heel makkelijk een verandering aanbrengen in de uitstraling van uw advertentie website. In de beheeromgeving een kleur wijzigen is een peuleschil. Ook kunt u de rubrieken volledig naar eigen wens inrichten. Het is mogelijk om een bepaalde doelgroep aan te spreken met uw eigen marktplaats.

U krijgt diverse mogelijkheden om geld te verdienen als u van het marktplaats PHP script gebruikmaakt. U heeft de mogelijkheid om geld te vragen als iemand een advertentie in een bepaalde rubriek aanmaakt. Een tweede optie is tarieven rekenen voor het tonen van een website als men de advertentie bekijkt. Hetzelfde geldt voor het tonen van een telefoonnummer. De status van de betaling kan door het script worden opgevraagd. De advertentie wordt direct getoond als de betaling is gelukt. Ook zal een website of telefoonnummer direct na de betaling worden getoond als hiervoor is gekozen.