Maak je nieuwe portaalsite

Backlinks kunnen helpen bij het vindbaar maken van uw website en een uitstekende positie in de zoekmachines. Startpagina’s worden daar nog vaak voor gebruikt. U mag op een groot aantal websites een eigen startpagina samenstellen.

Via het internet kunt u een startpagina script kopen. De verwijzing in het artikel Startpagina script kunt u bijvoorbeeld volgen om zo een script te vinden. Webruimte en registratie van een eigen domein zijn ook nodig. Voor het webhosting pakket en het domein dient u ieder jaar te betalen. Het installatie script wordt gestart bij het eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website.

Wilt u zelf een startpagina website samenstellen, dan is dat uitstekend te doen. Een webhosting pakket en de registratie van een eigen domeinnaam zijn daarvoor nodig. Het is daarnaast raadzaam om gebruik te maken van een startpaginascript. De functies die nodig zijn voor een eigen startpagina beginnen, zitten in zo een script. Het is dan niet meer nodig om zelf een PHP script te schrijven.

Daarnaast is het genereren van inkomsten met het startpaginascript makkelijk te doen. Met het startpaginascript heeft u de optie om links op uw website te verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan daarbij de gewenste dochterpagina en de gewenste categorie kiezen.

Het systeem is veilig in elkaar gezet. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Hierdoor kunnen hackers niet simpel inbreken op uw website. Op deze wijze kunt u inkomsten met uw startpagina website genereren. Op deze manier zijn de kosten weer terug te verdienen.