Maak gemakkelijk uw site

Veel technische kennis is er tegenwoordig niet meer nodig voor het bouwen van een website. Wijzigingen worden via het beheerpaneel van een content management systeem doorgevoerd. Het is dus niet alleen meer weggelegd voor programmeurs of technische mensen. Wilt u meer over het gebruik van een content management systeem weten, neem dan Betekenis CMS door. CMS pakketten bieden een groot aantal voordelen. Voor een simpele website heeft u een ruime keuze. Via een contactformulier kunnen bezoekers een bericht sturen naar u. U kunt de velden van het formulier veranderen als u dat wilt. Het systeem zal spam blokkeren. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk spam ontvangt via uw eigen website. Met een CMS pakket is ook prima te werken als u geen verstand van de achterliggende techniek heeft.

Een beheerdersaccount wordt tijdens de installatie van het content management systeem aangemaakt. De door u gewenste aanpassingen zijn via het beheerdersaccount door te voeren. Ook voor het gebruik van het beheerpaneel is geen diepgaande kennis van de techniek nodig.

Vaak kunt u met het CMS systeem meerdere accounts aanmaken. Het is geen enkel probleem om met meerdere mensen aanpassingen aan de website te verrichten. U hoeft dan niet uw eigen inloggegevens aan anderen te geven. Er is gewoon een gebruikersaccount voor de ander aan te maken. Iemand kan zijn wachtwoord kwijtraken. Instructies voor wachtwoordherstel kan de gebruiker aanvragen via het inlogformulier. Wanneer het e-mailadres bekend is binnen het content management systeem, dan zullen de instructies naar het e-mailadres worden gestuurd.