Je favoriete websites op een rij

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Een eigen startpagina kan worden samengesteld met behulp van een eigen account.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? Dan kunt u de pagina Maak een lijst van je favoriete sites eens bekijken. Er is daar ook een link te vinden naar de site van de ontwikkelaar van deze krachtige tool. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Daarbij zijn er ook verschillende teksten toe te voegen aan de diverse dochterpagina’s. Een speciale rubriek is bijvoorbeeld een RSS feed of een poll. Wilt u het meest recente nieuws weergeven, dan kan dat met behulp van een RSS feed. Er zijn geen beperkingen op het aantal startpagina’s dat per website aangemaakt kan worden.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.