Je Eigen Advertentiesite Runnen

Bent u op zoek naar wat diversiteit in uw inkomsten? Wellicht is het dan interessant om uw eigen marktplaats te beginnen. Het generen van inkomsten kan met een eigen marktplaats op verschillende manieren. En een eigen marktplaats beginnen lijkt lastig. Maar is dat niet. U kunt gebruikmaken van een marktplaats CMS script.

Met een marktplaats script hoeft u niet zelf PHP code te kloppen. Alle benodigde functionaliteiten zitten vaak al in het marktplaats CMS script. Alle instellingen van uw website zijn via het beheerpaneel heel eenvoudig te veranderen naar uw eigen smaak. Met uw beheerdersaccount logt u eenvoudig in op het beheerpaneel. Wees niet bang dat adverteerders uw website kunnen wijzigen na het inloggen. Daar hebben ze de rechten niet voor.

Wat is nu een goed marktplaats script, hoor ik u vragen. Om daarachter te komen kunt u Marktplaats script doornemen. Voor de meeste mensen zal het marktplaats PHP script installeren geen enkel probleem zijn. Een reeds bestaand marktplaats PHP script kopen kan zorgen voor een flinke besparing. Tijd die u anders in het zelf bouwen zou steken.

De uitstraling is heel makkelijk te veranderen. In de beheeromgeving een kleur wijzigen is een peuleschil. Ook kunt u de rubrieken volledig naar eigen wens inrichten. U kunt de website zo aanpassen dat deze een bepaalde doelgroep aanspreekt.

Op verschillende manieren zijn met het marktplaats CMS script inkomsten te generen. U kunt een geldbedrag vragen als een advertentie in een bepaalde rubriek wordt geplaatst. Een tweede optie is tarieven rekenen voor het tonen van een website als men de advertentie bekijkt. U kunt eveneens een klein bedrag vragen voor het vermelden van een telefoonnummer bij de advertentie. De status van de betaling kan door het script worden opgevraagd. De advertentie wordt direct getoond als de betaling is gelukt. Ook zal een website of telefoonnummer direct na de betaling worden getoond als hiervoor is gekozen.