Je eigen advertentiesite beginnen

Zou u graag een advertentiesite starten? Daarvoor kunt u prima een advertentie website script inzetten. Adverteerders kunnen dan heel eenvoudig advertenties plaatsen op uw site. U kunt dan ook zelf instellen hoe lang een advertentie zichtbaar op de website blijft. Een advertentie wordt na de door u ingestelde termijn gedeactiveerd. Bij het plaatsen is het mogelijk een rubriek voor de nieuwe advertentie te kiezen.

U kunt meer informatie inwinnen over het opzetten van een dergelijke site middels de pagina marktplaats cms. Na het lezen van dat artikel weet u waar een zeer degelijk script kan worden aangeschaft. Met het script heeft u uw eigen advertentiesite in handen die heel makkelijk te installeren is op uw webhosting. Er is op verschillende wijzen geld te verdienen met uw eigen advertentiesite.

Op uw website zullen adverteerders gemakkelijk foto’s bij hun advertentie kunnen plaatsen. U kunt opgeven hoeveel afbeeldingen er bij een advertentie geplaatst mogen worden. Welk formaat de afbeeldingen dienen te krijgen, kunt u als beheerder instellen. U kunt per rubriek de metagegevens voor de zoekmachines instellen.

Men kan via een formulier reageren op aangeboden goederen. U kunt adverteerders daarbij ook de mogelijkheid geven een website URL of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. Voor deze extra mogelijkheden kunt u via uw website een tarief rekenen. Daarbij kan met diverse payment providers een koppeling worden gelegd.