Je Eigen Advertentie Website Maken

Een eigen marktplaats starten gaat simpel in het geval dat u de beschikking over een advertentie script heeft. Met een dergelijk script wordt een beheergedeelte geleverd. Zo kunt u middels de beheergedeelte een verandering makkelijk aanbrengen. Zo kunt u via de beheerpaneel een betaalde categorie aanmaken. Op dezelfde wijze wijzigt u een kleur op uw website.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar makkelijke handelingen. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen middels uw website te koop aan te bieden. De website advertentie script staat boordevol informatie over een dergelijk script. Het script is geschreven in PHP en is gemakkelijk te installeren op een webhosting pakket.

Dit marktplaats script behandelen we tevens in dit artikel kort. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u eenvoudig in middels het beheerpaneel. Het uiterlijk van uw website kunt u eenvoudig veranderen. Bezoekers kunnen zich makkelijk registreren. Men kan een advertentie aanmaken aan uw website met een eigen gebruikersaccount.

Reageren is voor een bezoeker eenvoudig. Na het invullen van het formulier, verstuurt het script een e-mail met het ingevulde bericht naar de adverteerder. Hierop kan de adverteerder reageren. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat ook mogelijk. U kunt daarmee een betere positie in Google krijgen. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.