Houd uw bookmarks online eenvoudig bij

Favoriete sites kunt u heel gemakkelijk op uw website plaatsen. Sterker nog, u kunt zelfs een webportaal samenstellen met een categorisering per thema. Per dochterpagina kunt u rubrieken toevoegen, waarbinnen u uw bookmarks kunt opnemen. Per deelonderwerp kunt u een categorie op elke startpagina toevoegen.

Het samenstellen van een startpagina website kan heel eenvoudig met een script. Heeft u daar wel interesse in? U kunt dan nederlandse startpagina eens doorlezen. Wilt u graag zo een script kopen, dan vindt u in dat artikel een verwijzing naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Het script is direct aan te schaffen op de website van de aanbieder.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De kleuren van hun startpagina kunnen ze volledig naar wens inrichten. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. U kunt gedurende het installeren van de software de meest belangrijke informatie invullen. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.