Hoe maak ik een startpagina

Zelf een startpagina website is niet enorm moeilijk. Met behulp van een startpaginascript kunt u dat relatief simpel doen. Met behulp van dit artikel vindt u meer informatie erover. Verder kunt u op deze pagina een link vinden naar een ander informatief artikel hieromtrent. U zult op een startpagina website dikwijls een aantal dochterpagina’s vinden. Daarvan hebben de meeste startpagina’s een specifiek onderwerp. Het is ook in veel gevallen toegestaan om een algemene dochterpagina te bouwen. Bij veel websites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Is dit voor u interessant? U wordt op weg geholpen door de pagina Nieuwe startpagina samenstellen. Via dat artikel is het eenvoudig om een startpagina script te vinden. Op het aantal startpagina’s dat u kunt aanmaken is geen limiet gezet. U kunt links en widgets plaatsen op de dochterpagina’s.

De bezoeker kan gemakkelijk een link toevoegen aan uw site. Hiervoor is een link toevoegen formulier op uw website beschikbaar. De bezoeker kan daarbij kiezen voor de dochterpagina en de rubriek waarin het moet worden geplaatst. Zodra het formulier is verstuurd kan voor de nieuwe link worden betaald. Betalen vindt online plaats. Het script heeft een veilig PHP inlogsysteem. De door de bezoeker ingevoerde gegevens worden op geldigheid gecontroleerd. Hierdoor kunnen hackers niet makkelijk inbreken op uw website. Geld verdienen kan zo makkelijk met uw eigen startpagina website. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten makkelijk weer terugverdienen.