Het samenstellen van een moderne startpagina website

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is makkelijk via een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor nauwelijks geld alvast aanschaffen. Waar het bij een startpagina vooral om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. Het is vaak mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op hoe maak je een startpagina. Het startpagina script is simpel te installeren op uw webruimte.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Ook mag men bij een nieuwe startpagina daarbij het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Via het beheeromgeving past men een dochterpagina zeer eenvoudig aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere optie is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt daarbij affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.