Het realiseren van uw nieuwe portaalsite

Zoals de naam alvast zegt bestaat een startpagina website vooral uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste startpagina te zien krijgt. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor nauwelijks geld reeds aanschaffen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft daarbij een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. Bij een bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. Een startpagina website is goed te bouwen. Lees de pagina Begin uw eigen startpagina website door op het moment dat u meer wilt weten. Meestal wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. Met behulp van de rubrieken die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. Moedwillig schade aan uw website doen wordt zo een stuk lastiger. Genoeg beveiliging is doorslaggevend voor uw startpagina website.