Het ontwikkelen van je eigen startpagina website

Daarbij krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze verstandige gemakkelijk opvragen. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de content van de correcte dochterpagina zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Het startpaginascript is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Het startpaginascript is daarnaast van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Een startpagina script kunt u zien als een beheerprogramma voor uw startpagina website. Het idee is dat u het startpagina script installeert op uw webhosting pakket. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. In het artikel Eigen startpagina maken staat veel informatie over een recentelijk ontwikkeld startpagina script. Als u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Naast links kunt u tevens teksten en allerlei widgets aanmaken aan uw startpagina’s. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

Een startpagina script moet u beschouwen als een beheertool voor uw startpagina website. De bedoeling is dat u het startpagina script plaatst op uw webruimte. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.