Het bouwen van een eigen portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan ook zeer nuttig voor SEO-doeleinden. Een link kan meestal op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt in het artikel Portaalsite realiseren info meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het installeren is niet lastig.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Met kan zich registreren met behulp van uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Daarnaast mag men bij een nieuwe startpagina tevens het subdomein van de startpagina kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan middels de beheeromgeving simpel een dochterpagina updaten. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners. Het is uiterst eenvoudig om een affiliate banner te plaatsen.