Het beginnen van een nieuwe startpagina website

Zoals u waarschijnlijk weet, bestaat een startpagina website hoofdzakelijk uit startpagina dochters. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte dochterpagina te zien krijgt. Koopt u een bestaand script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. Met een paar makkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft daarbij een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpaginascript. Voor mensen met kwade bedoelingen is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Een goed beveiligd startpaginascript is noodzakelijk aangezien men van buitenaf een account kan aanmaken. Op de pagina Realiseer een nieuwe startpagina website wordt een prima startpagina script genoemd. Wanneer u het script gekocht heeft, kunt u het script direct op een hostingpakket installeren. Het PHP script maakt het u makkelijk om een eigen startpagina website samen te stellen. U mag bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Van de diverse mogelijkheden staat op de website van de aanbieder uitgelegd hoe u ze kunt gebruiken.

Het script zorgt ervoor dat het beheer zeer simpel is. Het betreft een tool die u op uw webruimte installeert. Van elk bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.