Gemakkelijk een moderne portaal site samenstellen

Is het opzetten van een eigen startpagina website iets dat u graag zou willen? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Het is met een kant en klaar PHP script heel gemakkelijk te realiseren.

Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

Een onderdeel van de site is het beheerpaneel waarmee de site gewijzigd kan worden. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. Daarnaast kunt u via het beheerpaneel eenvoudig banners plaatsen op uw site. Op de pagina eigen startpagina is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script.

Van elke link kunt u zien hoe vaak bezoekers op de link geklikt hebben. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt van iedere rubriek op de dochterpagina’s de positie bepalen.

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer. Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.