Eigen website laten bouwen

Wilt u van een CMS pakket gebruikmaken? De registratie van een eigen domein en het afsluiten van een webhostingpakket zijn dan ook noodzakelijke stappen. Bij CMS pakketten heeft u heel veel mogelijkheden wat betreft uitbreidbaarheid. Qua beschikbare opties wordt u bij een website builder in veel gevallen beperkt. U bent erg afhankelijk van de opties die op het platform beschikbaar zijn.

Verder is het belangrijk dat u een goed CMS pakket kiest voor het beheer. Dit onderwerp wordt extra belicht op de pagina Eigen website laten samenstellen met CMS pakket. Met het CMS pakket is het naast het toevoegen van pagina’s ook mogelijk om producten te verkopen. Zowel Mollie als TargetPay worden als betaalproviders ondersteund. Producten die downloadbaar zijn, worden na de betaling direct naar de klant verstuurd per e-mail. Het kan geen kwaad u in de mogelijkheden van de verschillende CMS pakketten te verdiepen.

U kunt de bronbestanden van een content management systeem eenvoudig overzetten naar uw hosting pakket. Het installatie script zal tijdens uw 1e bezoek aan de website worden gestart. U kunt tijdens het installeren verschillende website instellingen doorgeven. Voor de installatie van het CMS pakket is nauwelijks technische kennis nodig. Op de site van de aanbieder kunt u het stappenplan van de installatie vinden. Het CMS systeem kan ook door de aanbieder op uw webhosting pakket worden geïnstalleerd als u dat wenst. Middels auto updates kunt u uw website up to date houden met de laatste versie van het CMS.

Het CMS pakket wordt met een aantal layouts geleverd. Kosten zijn op deze wijze te besparen op een grafisch ontwerp voor de website. Spam zal door de formulieren geblokkeerd worden. Een bericht met spam wordt tegengehouden. De ontwikkelaars streven ernaar om dit zo waterdicht mogelijk te maken.