Eigen marktplaats runnen

Met een advertentie website kunt u online geld verdienen. Zo kunt u gemakkelijk banners bovenaan de website weergeven. En u kunt betaalde categorieën aan de advertentie website toevoegen. Een topadvertentie aanbieden is ook mogelijk. Topadvertenties staan bovenaan het overzicht van advertenties voor een aantal dagen.

Het beheren van een eigen marktplaats website is niet heel erg lastig. Een onderdeel van het script is het beheerpaneel, waarvoor u niets van de techniek hoeft te weten. Als u wilt kunt u de kleuren van uw website heel gemakkelijk via het beheerpaneel aanpassen. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.

U kunt bij het artikel Eigen advertentie site maken terecht wanneer u op zoek bent naar meer informatie over een advertentie script. Het aanschaffen van een kant en klaar script brengt voordelen met zich mee. De problemen die u kunt tegenkomen wanneer u zelf gaat programmeren, zijn in een bestaand script meestal al opgelost. Het aanschaffen van een bestaand advertentie script zal tevens een tijdsbesparing met zich meebrengen.

In het eerste scherm van het installatiescript heeft u de mogelijkheid een website titel en de metagegevens voor zoekmachines in te vullen. U kunt met het tweede scherm de databaseconnectie instellen. Het derde scherm kan worden gebruikt om een beheerdersaccount aan te maken. Daarbij mag u zelf kiezen welke gebruikersnaam en welk wachtwoord u wilt gebruiken.