Eenvoudige webwinkel beginnen

Wellicht zou u via een eigen webshop graag producten verkopen. Er bestaan PHP scripts om uw eigen webshop te beginnen. Zou u een dergelijk script willen gebruiken? De pagina een webwinkel beginnen bevat daar informatie over. U kunt de links gebruiken om te navigeren naar de site van de aanbieder van het webwinkel script. Er is ondersteuning voor een aantal betaalgateways, waardoor u vrijheid heeft in het beslissen met welke partij u zaken wilt doen. Een betaalprovider maakt het mogelijk dat klanten online betalingen via uw webwinkel kunnen doen.

U kunt voor ieder product die u op uw online webshop wilt plaatsen, een bepaalde categorie kiezen. Bij elke rubriek kan een overzicht van producten getoond worden. U kunt banners van de producten tonen. Ook kan er via affiliate banners extra worden bijverdiend aan uw online webwinkel.

Er kan verder een affiliate feed ingeladen worden. Er worden dan producten van derden getoond. Extra inkomsten kunnen op deze wijze met uw PHP webwinkel verdiend worden.

Het wijzigen van de kleurstelling van uw website is niet heel moeilijk. Ook hierbij is het niet noodzakelijk om iets van de techniek te weten. Het is heel gemakkelijk om voor de diverse elementen van uw website de kleuren te kiezen. U kunt op deze manier werken aan een mooie en professionele website.