Eenvoudige webshop

Men vervangt winkelpanden steeds vaker door webwinkels. Zo valt de huur van een pand volledig weg. U verstuurd de spullen aan de hand van een e-mail met de bestelinformatie bij iedere bestelling. U gebruikt de informatie in de e-mail om de spullen te versturen.

Heeft u de behoefte om uw eigen PHP webshop te starten? Neem dan eens een kijkje op PHP webshop. Informatie over een nuttig script kunt u op die website vinden. Een webwinkel beginnen, dat is met dit script een peuleschil.

Per variant van een product kunt u ook aangeven hoeveel stuks u ervan in de voorraad heeft. En via deze beheeromgeving kunt u de uitstraling van uw website naar uw eigen wens wijzigen. Eventueel is er ook een mogelijkheid om banners bovenin en onderin uw website te plaatsen. De voor de zoekmachines relevante informatie kan heel makkelijk via de beheeromgeving worden ingevoerd. U kunt het script op een eigen hostingpakket draaien als u dat wilt. U kunt de bestanden met een FTP programma op de webserver plaatsen. De installatie wordt geactiveerd tijdens uw eerste bezoek met uw browser. De absoluut noodzakelijke dingen die nodig zijn om de webshop te laten draaien, kunt u tijdens de installatie instellen.