Eenvoudig uw bookmarks online op een rij

Vaak heeft u belang bij een goede positie in de zoekresultaten van Google. In het bijzonder wanneer u ook inkomsten wilt genereren met uw website. Een belangrijke rol daarbij spelen hyperlinks die naar uw website verwijzen. Op bestaande sites uw hyperlink aanmelden is een optie maar zelf een startpagina website in elkaar zetten is ook een mogelijkheid. De promotie van uw bedrijfswebsite doet u dan vanuit een website die ook van u is.

Links aan andere bedrijven verkopen wordt daarbij ook een mogelijkheid. Daarbij kunt u de backlinks aan al uw bestaande klanten aanbieden. Wilt u graag meer over deze mogelijkheid te weten komen, neem dan eens startpagina website door. Naast dat u er zelf voordeel uit haalt, kunt u er uw klanten mee helpen.

U kunt via het beheerscherm van uw site de website compleet naar wens aanpassen. Een gedane wijziging zal direct zichtbaar binnen de site zijn. Op alle dochterpagina’s kunt u niet alleen links plaatsen maar ook informatie rondom de verschillende onderwerpen op uw site. Voor elke categorie op de dochterpagina’s kunnen de kleuren naar eigen inzicht worden gewijzigd. Ook kunt u zogeheten RSS-feeds met het meest recente nieuws toevoegen.

Iedere individuele dochterpagina krijgt een eigen internetadres toegewezen. De website vermeldingen kunnen vervolgens verder worden ingedeeld binnen de verschillende rubrieken die u kunt aanmaken. Aan elke rubriek kunt u een logische naam toekennen.