Eenvoudig een webshop beginnen

Mogelijk wilt u uw eigen producten online aanbieden middels een internetwinkel. Ik raad u aan om een script te gebruiken voor het beginnen van een eigen internetwinkel. Via een beheergedeelte kunt u dan uw internetwinkel bijhouden. Het plaatsen van producten wordt zeer eenvoudig via het beheerpaneel. Deze producten kunnen met behulp van uw internetwinkel eenvoudig worden besteld.

Zodra er een bestelling binnenkomt, ontvangt u daarover een e-mail. De voor het versturen benodigde gegevens staan in deze e-mail. Wilt u graag meer informatie over uw eigen internetwinkel beginnen, neem dan eens PHP webshop door.

Bij elk product wordt een knop getoond waarmee bezoekers het product gemakkelijk in hun winkelwagentje kunnen plaatsen. Het internetshop script zal zijn uitgerust met een koppeling waarmee betalingen verwerkt kunnen worden. Zo krijgen de klanten een aantal opties om de betaling te kunnen doen. Wanneer de bezoeker heeft betaalt, ontvangt u een e-mail met alle informatie rondom de bestelling.

U leest daar meer over de opties die u met een webwinkel script heeft. U heeft de volledige controle over uw eigen webwinkel met een PHP script. Elke verandering die u middels een beheergedeelte doorvoert, is direct zichtbaar binnen uw webshop. Van de producten die u aanbiedt, kunt u behoorlijk gemakkelijk plaatjes toevoegen binnen uw webwinkel. Voor elk producten kan een categorie gekozen worden waarin het betreffende product geplaatst dient te worden. Deze categorieën kunt u zelf aanmaken.