Eenvoudig een uitgebreide portaalwebsite ontwikkelen

Het zal met behulp van een startpagina website heel eenvoudig zijn om een overzicht te maken van websites die u leuk vindt. Een dergelijke website kan met behulp van een script snel in elkaar gezet worden. Het is geenszins nodig om een geheel nieuw script te laten programmeren. Een interessant PHP script hiervoor, kan ik u verderop in dit artikel wel aanbevelen.

U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Er is een beheeromgeving aan het script toegevoegd. Met deze beheeromgeving kunt u de belangrijkste wijzigingen eenvoudig doorvoeren. Wilt u een dergelijk script aanschaffen, dan kunt u aanmelden startpagina eens doorlezen. U vindt in dat artikel een link naar een interessante aanbieding. Het script heeft heel veel mogelijkheden voor het beheer van een eigen startpagina website. Het is niet noodzakelijk om kennis van HTML of CSS te hebben.

Met het script kunt u de kleurstelling per rubriek aanpassen. U kunt dan ook de aandacht naar bepaalde rubrieken toe halen. Verder kunt u vaste rubrieken plaatsen die op de gehele website te zien zijn. Zo een rubriek is op elke startpagina te zien. Het is binnen zo een categorie een affiliate banner te plaatsen die over de gehele website zichtbaar is. Daarmee kan een aanbieding worden weergegeven waarbij per verkoop een bepaalde commissie verdiend kan worden.