Een startpagina online zetten

Een CMS kan bedoeld zijn om een zeer specifiek type website mee te maken. Het startpagina script valt hieronder. De primaire functie van een startpagina script is dat u er snel een startpagina website mee kunt maken. Het bouwen van een simpele website daarvoor kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het startpagina script stelt u in staat om dochterpagina’s aan te maken. Aan een dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. U kunt startpagina script lezen als u graag meer informatie over het startpagina script heeft. Vaak betaalt u niet heel veel voor een startpagina script. Een startpagina website runnen is met behulp van het script een fluitje van een cent. U kunt de website volledig aanpassen. Via het aanmeldformulier kan een gebruiker zelf een account creëren.. Een gebruiker kan na het inloggen zijn eigen dochterpagina’s aanpassen.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. Ook kan de beheerder de kleuren van de rubrieken wijzigen. Zo kunnen twee rubrieken op dezelfde startpagina allebei andere kleuren gebruiken. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. De dochterpagina en de rubriek waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder zelf kiezen. Via de koppeling met de payment provider kan het script ook zien of een betaling is gelukt en daarop reageren. De link wordt automatisch geplaatst zodra het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.