Een nieuwe startpagina website samenstellen

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de content van de juiste startpagina zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken in het geval dat u een script aanschaft. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting. Bij een bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende content naar de browser van de bezoeker wordt verzonden. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. Het is helemaal niet vereist om zelf iets te programmeren. Het artikel Aanmelden startpagina kunt u lezen indien u wel benieuwd bent naar zo een script. U kunt daarmee een grote hoeveelheid tijd besparen. U hoeft niet te wachten tot een programmeur klaar is met de programmeerklus.

U voegt simpel het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, in het geval dat u dat wilt. U kunt rubrieken ook voorzien van stukjes informatieve tekst. U kunt een blokje met het laatste nieuws plaatsen op het moment dat u dat wilt. U kunt categorieën verder voorzien van stukjes informatieve tekst. Een andere optie is een weerkaartje of knop aan een dochterpagina toevoegen.