Een nieuwe startpagina website ontwikkelen

Met een PHP script voor het bouwen van een startpagina, kan tevens gemakkelijk een affiliate website in elkaar worden gezet. Het plaatsen van een affiliate link is niet heel anders dan het plaatsen van een gewone link. Gebruikt u een script, dan hoeft u zelf niets meer te bouwen in PHP voor het onderhouden van uw website. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.Over zo een script kunt u meer lezen op de pagina die in dit artikel genoemd wordt. Op die pagina vindt u de benodigde informatie. Op die pagina staat een link naar de aanbieder. Die kunt u gebruiken om het startpagina script te kopen.

Staat het bouwen van een startpagina site op uw planning? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Er is verder een online handleiding te vinden van dit PHP script. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. U kunt hosting erbij kopen als u dat wilt. Het benodigde SSL certificaat voor subdomeinen zit bij de hosting inbegrepen. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Snel een moderne startpagina site oprichten. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. Wanneer u uw nieuwe website voor het eerst bezoekt, zal het installatiescript worden aangeroepen. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. U vult verder de gegevens van de database connectie in. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. U hoeft geen aparte folder per dochterpagina aan te maken op uw webhosting pakket. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan de beheerder kiezen uit hoeveel kolommen deze moet bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.