Een nieuwe startpagina website bouwen

Aan de hand van de tips in dit artikel is het eenvoudig om uw eigen startpagina website te bouwen. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld vast aanschaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Een startpagina website is behoorlijk interessant voor linkbuilding. De links worden dikwijls geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Het ontwikkelen van uw moderne startpagina website bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het startpagina script is eenvoudig te installeren op uw webruimte.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Verder mag men bij een nieuwe startpagina verder het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan met behulp van de beheergedeelte makkelijk een dochterpagina updaten. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Daar zijn diverse opties voor. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op diverse manieren worden betaald. Verder zijn banners op een eenvoudige wijze te toevoegen op uw website. Het aanmaken van een nieuwe banner is uiterst simpel.