Een nieuwe startpagina maken

Begint u een eigen startpagina website? Wilt u zelf een script ontwikkelen, vraag uzelf dan af of er geen gemakkelijkere optie is. Het is niet heel lastig wanneer u over de juiste tool, namelijk een startpagina script beschikt. In feite is een startpagina script een speciaal CMS script. U bouwt met een startpaginascript specifiek een startpagina website.

Het script dient op webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Het is na de installatie mogelijk om startpagina’s op uw website te creëren. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. De automatische verkoop van links is het stokpaardje van menig startpaginascript. U kunt er al snel een leuk zakcentje mee verdienen als men graag een link op uw site heeft.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Zo vindt de controle op de betaling automatisch plaats. De link wordt toegevoegd als er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden. U kunt de prijzen van de links op een simpele manier in het beheergedeelte instellen. U kunt voor een link vanaf een gewone startpagina en een homepage link verschillende bedragen vragen. Wilt u meer weten, neem dan ook eens de pagina goede startpagina door. Er vindt er tevens een aanbeveling voor een goed startpagina script. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting.

De database tabellen worden door een meegeleverd installatieprogramma ingesteld. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Het script is compleet, zodat u niet zelf hoeft te programmeren. Een bezoeker kan een account aanmaken. Daarmee kunnen zij een eigen startpagina in elkaar zetten.