Een nieuwe portaalsite bouwen

Startpagina links helpen bij de vindbaarheid van uw eigen website. Startpagina’s worden daar nog immer voor gebruikt. Het maken van een eigen startpagina kan op een aantal Nederlandse portaalsites.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u de pagina Startpagina script eens bekijken. Meteen na het aanschaffen kunt u met het startpaginascript aan de slag. Daarbij zonder dat u technische kennis heeft kunt u er zo mee aan de slag. U kunt verder iedere startpagina een uniek subdomein geven. Functionaliteiten voor de dochterpagina’s hoeft u niet meer zelf te programmeren. Het is dus niet nodig om u in de technische oplossing te verdiepen.

Waar u tevens voordeel uit kunt halen is het beginnen van een eigen startpagina website. U heeft een eigen domein en webruimte ervoor nodig. Tevens is het handig om een startpaginascript ervoor te gebruiken. Alle benodigde functies zitten in een dergelijk script. U hoeft in dat geval zelf geen PHP script te bouwen.

U kunt op verschillende manieren geld verdienen met het startpagina script. Het verkopen van backlinks is een mogelijkheid. Voor een nieuwe link kan op diverse manieren worden betaald. Bij het aanmelden van een link mag men zelf kiezen op welke startpagina men de link plaatst.

Het script heeft een veilig PHP inlogsysteem. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Iemand met kwade bedoelingen kan zo niet eenvoudig inbreken op uw website. Geld verdienen kan zo makkelijk met uw eigen startpagina website. Zo verdient u de aanschafkosten van het script zeer gemakkelijk weer terug.