Een mooie startpagina op touw zetten

Een startpagina script, daar kunt u via het artikel Een nieuwe startpagina online zetten ook meer over lezen. Het gaat niet om een heel duur script. Het startpaginascript biedt diverse mogelijkheden voor geld verdienen. Dit doet u door links op uw website te verkopen. Als u wilt kunt u ook Google Adsense op uw startpagina tonen. U kunt de aanschafkosten zo vrij snel terugverdienen.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Een gebruiker kan met zijn eigen account erg makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Veel mensen zeggen dat sites met alleen links minder waarde hebben gekregen in de ogen van de zoekmachines. Echter kunt u met startpagina’s altijd nog hoog scoren in Google. Plaatst u teksten en video’s op uw startpagina’s dan zal de waarde hoger liggen dan indien u alleen links plaatst. Pakt u het zo aan, dan hebben startpagina’s voor linkbuilding toch nog een bepaalde waarde.

Verder kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina indien u dat wilt. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw verschillende startpagina’s. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.