Een mooie startpagina maken

Mogelijk heeft u diverse startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Deze optie is mogelijk. Deze optie is er ook als u helemaal geen verstand van websites maken heeft. U kunt dit met een startpagina script doen. Via de link naar de pagina startpagina script komt u aan meer informatie. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Meestal is zo een startpaginascript niet te duur. Het script bevat een beheergedeelte waarmee u startpagina’s aanmaakt.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Verder is de optie om een betaalde link toe te voegen er. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar ook aan de homepage. Het hanteren van verschillende tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Van verschillende websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw verschillende startpagina’s. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.