Een moderne portaalsite runnen

U kunt een startpagina website goed inzetten wanneer u websites promoot. Backlinks kunt u op een startpagina website eenvoudig categoriseren. U kunt de relevante zoektermen per dochterpagina invullen in het beheerpaneel. Zoekmachines weten zo de juiste zoektermen aan een dochterpagina te koppelen.

Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. U mag op een aantal van deze website gratis een eigen startpagina samenstellen. Wel is het zo dat er soms voorwaarden aan uw startpagina worden gesteld.

Uw dochterpagina kan helaas worden verwijderd wanneer u zich onbedoeld niet aan de voorwaarden houdt. U vermijdt dit soort situaties met een eigen startpagina website, waarover u op Een eigen portaal website samenstellen meer kunt lezen. U kunt met behulp van een PHP script vrij simpel een startpagina website maken. U heeft dan niets met de voorwaarden van andere websites te maken. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Met het script kunnen er links op uw website worden verkocht. Bezoekers die geen retourlinks kunnen plaatsen, zullen de link moeten kopen. Voor promotie is er vaak een budget beschikbaar vanuit bedrijven, waardoor betalen geen probleem is. Geld verdienen aan een startpagina website is naast de linkbuilding voordelen dus ook een mogelijkheid.