Een mobielvriendelijke advertentiewebsite maken

Er zijn diverse manieren waarmee u online inkomsten kunt genereren. U zou ervoor kunnen kiezen om geld te verdienen met het runnen van uw eigen advertentie website. Zelf een script bouwen is een optie. Ook kunt u bij het bouwen van een advertentiewebsite worden ondersteund door een reeds bestaand PHP script. Daarmee bespaart u een hoop tijd.

U kunt rubrieken zo instellen dat een adverteerder voor het plaatsen van een advertentie in de betreffende rubriek moet betalen. Denk aan commerciële rubrieken. Bedrijven hebben geld over voor het plaatsen van advertenties op een goede marktplaats website. Daarbij kunt u ook verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Voor een bepaalde periode staan adverteerders dan bovenaan het overzicht. U kunt een link naar een website waar een dergelijk script te koop is, via het artikel Een eigen advertentiesite maken vinden.

Indien u wenst, ontvangt de adverteerder na een bepaalde periode een e-mail met de mogelijkheid om een geplaatst advertentie weer bovenaan het overzicht te plaatsen. Zo houdt u de adverteerders actief op uw website. Het script is zo opgezet dat zelfs iemand zonder technische kennis er een advertentie website mee kan bouwen. Het alternatief is zelf een script ontwikkelen. Dit kost erg veel tijd.Het in het artikel behandelde script blijkt de beste keuze qua marktplaats script.