Een eigen startpagina website oprichten

Het is niet heel moeilijk om een startpagina website te maken. U kunt er een PHP script voor gebruiken. Een link hieronder bevat informatie over het script. Het is mogelijk een dochterpagina aan een subdomein te koppelen. Het is niet noodzakelijk om folders aan te maken voor de verschillende dochterpagina’s

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. U kunt over zo een script meer lezen op Snel een moderne startpagina site maken. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Nadat u het script heeft gekocht kunt u het ook door de aanbieder van het script laten installeren. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Dat kan vrij eenvoudig met het betreffende script. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Links worden direct geplaatst na de betaling.