Een eigen startpagina website bouwen

Lijkt het u wel wat om een startpagina website in uw bezit te hebben? U kunt hier meer daarover lezen. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Meestal zullen de links op onderwerp zijn ingedeeld. U zult verschillende dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Men plaatst dan ook hoofdzakelijk links over dat specifieke onderwerp op een dochterpagina.

Het is mogelijk om zelf een startpagina script te programmeren. Dit kan echter best enige tijd kosten. Wilt u direct aan de slag, dan kunt u een kant en klaar startpaginascript kopen. Daarover is op de pagina Startpagina website bouwen informatie meer te lezen. Het script haalt de noodzaak om verstand van de techniek te hebben weg. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script ook een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Het is mogelijk om aan te melden als paginabeheerder op uw startpagina website. Met een eigen account kunnen ze hun eigen startpagina samenstellen. U heeft de mogelijkheid om diverse widgets toe te voegen naast links. Paginabeheerders krijgen bij aanmelding van een nieuwe dochterpagina de mogelijkheid om het subdomein van de pagina op te geven. Het is ook mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Gaat u het script kopen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Per afzonderlijke categorie is er dikwijls de optie om de metagegevens in te stellen. Het script kan heel handig zijn wanneer u iets doet met linkbuilding. Het plaatsen van een relevant stuk tekst in een linkcategorie is zeer gemakkelijk te doen. U kunt de aanschafkosten dubbel en dwars terugverdienen met de verkoop van backlinks met behulp van uw startpagina website. Het script biedt faciliteiten om dat uiterst eenvoudig te kunnen doen. Tevens is het plaatsen van banners op uw site vrij eenvoudig. Het startpagina script heeft functionaliteit waardoor u dat zeer makkelijk kunt doen. Tevens is het mogelijk om de banners te laten afwisselen.