Een eigen startpagina site oprichten

Bijzonder nuttig voor linkbuilding zijn de startpagina websites. Zo een PHP script hoeft u niet zelf te bouwen. Qua bestaande scripts voor het beheren van een startpagina website is er voldoende aanbod. Zo een script installeert u op uw webhosting pakket, waarna een startpagina website tot uw beschikking komt. U kunt links op een flink aantal websites zonder extra kosten toevoegen. Vaak kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een startpagina website. Houd er wel rekening mee dat er soms voorwaarden worden gesteld voor wat betreft het minimum aantal links op uw dochterpagina.

Het is jammer wanneer uw dochterpagina wordt verwijderd omdat u een dergelijke voorwaarde over het hoofd ziet. U vermijdt dit soort situaties met een eigen startpagina website, waarover u op Startpagina script meer kunt lezen. U kunt met behulp van een PHP script vrij simpel een startpagina website maken. U bent dan niet afhankelijk van de voorwaarden van anderen. U kunt ook links verkopen op uw startpagina website. U kunt de prijs van een backlinks opgeven in het beheergedeelte van uw startpagina website. Het is prima te doen om online aan uw startpagina website te verdienen. Het script biedt een optie waarmee u links op uw startpagina website kunt verkopen. Betalen voor een link, daar zal menig bezoeker voor kiezen om tijd te besparen.

Wilt u geld verdienen met een eigen startpagina website? Niet alleen kunt u geld verdienen met affiliate marketing. U kunt ook links verkopen op uw startpagina website. De prijs van een links is in het beheergedeelte eenvoudig in te voeren. Via een betaalkoppeling kan via uw website voor de link worden betaald. Het script controleert of de betaling goed is gegaan. Na een succesvolle betaling wordt de link meteen toegevoegd aan de startpagina website.
Linkplaatsing is dan dus een geautomatiseerd proces.