Een eigen portaalwebsite bouwen

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Affiliate marketing wordt dit genoemd. Affiliate marketing kan onder andere via een eigen startpagina website. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

Hoe u dat precies aanpakt, is online te lezen in diverse artikelen. Zo kunt u er op de pagina Eigen Startpagina Maken iets over lezen. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. U hoeft dan zelf geen PHP script meer te schrijven. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Een kant en klaar script biedt doorgaans faciliteiten voor het eenvoudig aanmelden van betaalde links. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Bezoekers kunnen het formulier voor aanmelden van een link vanuit iedere dochterpagina heel gemakkelijk bereiken.

Per onderwerp kunt u een dochterpagina aanmaken. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Eventuele affiliate links die u op een dochterpagina plaatst kunnen geld opleveren als men erop klikt en vervolgens iets aanschaft.

Heeft u ervoor gekozen om een kant en klaar script te gebruiken? Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. Gedurende de installatie van het script heeft u de mogelijkheid zelf de inloggegevens voor uw beheeraccount te kiezen.

Als er een ongeldige waarde in een formulier wordt ingevuld, zal de bezoeker hiervan door het PHP script op de hoogte worden gesteld door middel van een melding. Daarnaast bevatten de formulieren technieken voor het herkennen en tegenhouden van spam.