Een eigen portaalsite bouwen

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor nauwelijks geld al aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarbij prima worden ingezet. Het is vaak mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Nederlandse startpagina bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het aanmaken van een database bestaan. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen met behulp van het registratieformulier aan te vragen. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Tevens is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Via het beheeromgeving past men een dochterpagina zeer gemakkelijk aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is enorm eenvoudig.