Een eigen portaal website beheren

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

De affiliate banners geven u een mogelijkheid om met behulp van uw startpagina website inkomsten te genereren. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Het betalen voor de link kan online geschieden.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op startpaginascript. U kunt online betalen voor het PHP script. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. Wanneer de betaling goed verlopen is, dan wordt meteen de link aan de website toegevoegd. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

Het systeem installeren zal u nauwelijks moeite kosten. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. U kunt verschillende technieken gebruiken om een hogere positie in de zoekmachines te realiseren. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Daarbij wordt er zowel naar het aantal backlinks als de kwaliteit van de backlinks gekeken.