Een eigen advertentiesite maken

Met behulp van een marktplaats PHP is het gemakkelijk om aanpassingen aan uw advertentie website te verrichten. U heeft de software binnen een vloek en een zucht werkend. De installatieprocedure wordt tijdens uw eerste bezoek aan de website geactiveerd. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. Denk aan een titel en de gegevens voor Google. Ook kunt u de database connectie instellen via het installatieprogramma. U kunt tevens een administrator account aanmaken waarvoor u de username en het password alvast kunt invoeren.

Als u meer over een dergelijk script wilt lezen, dan kunt u eigen marktplaats doornemen. Adverteerders kunnen zich gemakkelijk aanmelden aan de voorkant van uw advertentie website. Dit aanmeldformulier kan worden gebruikt om een eigen account aan te maken. Er kunnen met een eigen account advertenties toegevoegd worden aan de website. Met uw marktplaats kunt u allerlei extra opties aanbieden, waarmee u inkomsten kunt genereren.

Het wijzigen van uw marktplaats website is eenvoudig middels het beheerpaneel te doen. Het inrichten van het advertentie overzicht kan makkelijk via het beheerpaneel. Ook zijn alle op de website gebruikte kleuren volledig aan te passen. Het script ondersteunt een aantal betaalproviders. Op deze manier kan makkelijk betaald worden voor de mogelijkheden op uw website.

Middels het beheerpaneel zal het doorvoeren van aanpassingen een peuleschil zijn. De diverse elementen waaruit uw website bestaat, hebben een eigen beheerscherm toegewezen. U weet na verloop van tijd precies welk scherm waarvoor dient.