Een CMS website laten maken

Is het bouwen van een nieuwe website onderdeel van uw planning? U zult daarvoor een aantal benodigdheden hebben. Het is in eerste instantie goed om een eigen domein aan te vragen. Kies daarbij een naam die gerelateerd is aan uw onderneming. Ook is het nodig om webruimte te hebben. Op de webruimte zullen de bestanden van uw website geplaatst worden.

Bij het maken van een content management systeem wordt vaak de taal PHP gebruikt. Het draaien van PHP scripts zal bij de meeste providers kunnen. Bij het kiezen van een webhosting pakket is het verstandig om dit toch even te checken. Daarnaast is het verstandig om te controleren of het aanmaken van databases met het pakket is toegestaan.

Het artikel bevat een link naar een betaalbaar CMS programma. De betaling voor de aanschaf van het content management systeem kan direct online geregeld worden. Het CMS systeem is voorzien van een handig beheerpaneel. Iedere belangrijke instelling van uw website is via het beheerpaneel te wijzigen.

U kunt de voor zoekmachines relevante gegevens per individuele pagina invullen. Onder andere Google en Bing zullen vervolgens deze zoekwoorden oppikken en koppelen aan uw website. U kunt een overzicht van uw klanten weergeven op uw website. Bij iedere klant kunt u zijn logo en zijn website vermelden. Per afzonderlijke klant kunt u beschrijven wat u voor deze klant heeft betekend.

De formulieren op uw site kunnen heel eenvoudig door u worden aangepast. U heeft de volledige controle over de velden waaruit de formulieren bestaan. U kunt per veld instellen of deze verplicht ingevuld dient te worden. Wanneer een formulier is ingevuld ontvangt u de ingevulde gegevens per e-mail.