CMS programma info

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men spreekt doorgaans van een CMS systeem. Over dergelijke tools kunt u middels het artikel Beheer makkelijk uw site meer te weten komen. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Gedurende de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Gedurende de installatie is verder het plaatsen van een beheerdersaccount mogelijk. Wijzigingen zijn met dit account zeer makkelijk aan te brengen aan uw zakelijke website.

U kunt enorm eenvoudig nieuwe formulieren plaatsen op uw site. De velden van het formulier mag u helemaal zelf samenstellen. Verschillende formulieren zijn zo aan te maken en te plaatsen. Per afzonderlijk veld is aan te geven of het een verplicht veld betreft. Ingezonden formulieren ontvangt u per e-mail. U heeft de mogelijkheid om per formulier het e-mailadres op te geven. Wilt u de diverse formulieren dus op diverse e-mailadressen ontvangen, dan is dat simpel te doen.

Zeker weten biedt de aanbieder de optie om eerst een demo te bekijken. Op deze manier kunt u het systeem eerst bekijken. Zo kunt u beter nadenken of u het CMS systeem wilt aanschaffen.