Bouw uw eigen portaalsite

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. Men maakt daar dan daarnaast gretig gebruik van. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. U kunt meer lezen op Eigen Startpagina Maken op het moment dat u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Hoe u een dergelijk script in uw bezit kunt krijgen, leest u op die pagina.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor verschillende faciliteiten geboden. U kunt via uw startpagina website links verkopen en online geld ontvangen middels een betaalkoppeling. Met behulp van het beheeromgeving is het enorm makkelijk om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Er is daarnaast een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Daarbij eventuele custom code voor banners kunt u gemakkelijk invoeren. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Startpagina’s zijn uitermate goed voor linkbuilding. Vaak heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Dit subdomein kunt u bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen. Zo kan daarbij het subdomein zoekwoorden bevatten die belangrijk zijn voor uw sites. Er kan verder nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere rubriek op een dochterpagina.

Hierboven spraken we er al over. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. In eerste instantie is het niet moeilijk om het meest recente nieuws toe te voegen. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Met het script kunt u een dergelijke widget enorm makkelijk op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Er is geen speciale kennis nodig. Een kleur is zeer gemakkelijk aangepast.