Bouw uw eigen advertentie website

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Dit ligt bovendien binnen uw opties als u geen verstand van de techniek heeft. U kunt met een marktplaats script uw advertentie website makkelijk opbouwen. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Er wordt door het marktplaats script voor gezorgd dat adverteerders zich simpel kunnen registreren op uw site en een nieuwe advertentie kunnen plaatsen. Men kan met behulp van een reactieformulier eenvoudig op een advertentie reageren. Via een formulier dat bij elke advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een bericht naar de adverteerder verzenden.

Een uitstekend marktplaats script is via het artikel Uw eigen advertentie website starten te vinden. Er zijn verschillende extra mogelijkheden waar de adverteerder bij het plaatsen van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. Daarnaast is een categorie zo in te stellen dat er voor de advertentieplaatsing in die categorie betaald moet worden. Er is voor verschillende betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het marktplaats script. Reageren op een advertentie kan men eenvoudig via een reactieformulier doen.

Tevens heeft u de optie om banners op uw advertentie website te plaatsen. Bovendien kan een pay per click netwerk worden gebruikt. U kunt er daarnaast voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Het systeem bevat ingebouwde banner rotatie.

Daarnaast zoekmachineoptimalisatie is een relevant onderdeel van het marktplaats PHP script. De relevante gegevens voor de zoekmachines zijn tijdens de installatie in te vullen. In de beheeromgeving kunt u deze gegevens eenvoudig weer aanpassen op een later tijdstip. De zoekwoorden en de beschrijving zijn tevens per afzonderlijke categorie op uw advertentie website in te vullen. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.