Betaalbaar uw advertentie website starten

Zelf een marktplaats website beheren kan met een advertentie script heel eenvoudig. Op het beheergedeelte is via een speciaal formulier in te loggen. Voor het wijzigen van de instellingen van uw site kunt u het beheerdersaccount eenvoudig inzetten. Raadpleeg Bouw uw eigen marktplaats voor meer informatie. Nadat u het marktplaats script gekocht heeft, kunt u direct de bronbestanden downloaden. Als u dat wilt dan kunt u rubrieken op uw site zo instellen dat voor advertentieplaatsing betaald moet worden.

Daarbij is de prijs per afzonderlijke rubriek eenvoudig te wijzigen. De nieuwe prijs wordt direct na het wijzigen gehanteerd bij de plaatsing van een nieuwe advertentie. Er is geen enkele technische handeling vereist.

Bij iedere advertentie worden er een aantal formulieren weergegeven. Bij een advertentie wordt een reactieformulier getoond waarmee eenvoudig is te reageren op een advertentie. Per e-mail wordt het het versturen van een formulier de reactie naar de adverteerder verzonden. Ook kan men een melding doen van een advertentie bij de beheerder. Dit kan als men fraude vermoedt. Eenvoudig zijn meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een advertentie.