Betaalbaar een nieuwe portaalwebsite runnen

Verdient u geld op affiliate basis verdienen, dan kan daarvoor een startpagina website worden ingezet. Op zo een website worden verwijzingen naar andere websites geplaatst. De vindbaarheid van de vermelde websites wordt door zulke backlinks groter. Links kunt u op een eenvoudige wijze indelen per thema. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. Naast het subdomein kunt u per dochterpagina vaak ook de belangrijkste zoekwoorden opgeven. Op een dochterpagina kunt u rubrieken aanmaken om de links nog verder in te delen.

Er zijn geen beperkingen rondom het aantal dochterpagina’s. Ook voor wat betreft de onderwerpen bent u niet aan regels gebonden. Via de beheeromgeving stelt u per afzonderlijke dochterpagina de relevante zoektermen in. Zo weten de zoekmachines waar uw dochterpagina over gaat.

Zou u graag geld verdienen op basis van affiliate marketing met een startpagina website, dan kunt u op Eigen startpagina meer lezen over zulke websites. Met een startpagina script kunt u heel eenvoudig affiliate links plaatsen. Het is mogelijk om een soort affiliate webshop ermee samen te stellen. U kunt het uiterlijk van uw website eenvoudig naar uw eigen wens aanpassen. Uw website kan er uitzien als een informatieve website. Niet alle links hoeven een affiliate link te zijn. U kunt ook reguliere links plaatsen op uw startpagina website.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. De bezoeker heeft na het aanmelden van een nieuwe link direct de mogelijkheid om te betalen. De link wordt direct geplaatst na een succesvolle betaling. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

Per onderwerp kunt u een dochterpagina aanmaken. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Het is mogelijk om de startpagina aan te vullen met affiliate links als deze raakvlakken met het thema hebben.

Als u de beheerschermen gebruikt om aanpassingen te doen, dan hoeft u verder niets te weten van websites bouwen. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. Aanmelding verloopt via een registratieformulier op uw startpagina website. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.