Beheer makkelijk een eigen startpagina site

Aan een dochterpagina zijn er verschillende rubrieken toe te voegen. De rubrieken op een subdomein kunnen ieder gewijd worden aan een deelthema. Elke rubriek kan verschillende links bevatten.

U kunt de backlinks inzetten om een hogere positie in Google te realiseren. Meer over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig is op te zetten, vindt u op hoe maak je een startpagina. Op die pagina vindt u een link waarmee het script gedownload kan worden.

Het is mogelijk om links aan uw bezoekers te verkopen. Daarbij is er voor een homepage link een andere prijs in te stellen dan een link op een reguliere startpagina.

Op het moment dat een link succesvol is aangemeld, kan er een factuur voor de klant worden gegenereerd. U kunt de adresgegevens en de BTW-gegevens invullen van uw bedrijf, welke bovenaan iedere factuur zullen worden weergegeven. Heeft de klant betaald via Mollie of TargetPay, dan ontvangt hij per e-mail de factuur voor de linkaanmelding.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. Via dit overzicht kan snel naar een bepaalde startpagina genavigeerd worden. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.