Begin een eigen portaalsite

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een startpagina script is niet duur. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Startpagina’s zijn dan daarbij prima inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn verschillende dochterpagina’s die dikwijls een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Startpagina aanmaken meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u eenvoudig uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men daarnaast het subdomein zelf kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan met behulp van de beheeromgeving simpel een dochterpagina updaten. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende manieren betalen. Daarbij plaatst u zeer gemakkelijk banners op uw site. Een nieuwe banner toevoegen is behoorlijk gemakkelijk te doen.