Affiliate geld verdienen via een eigen affiliate website

U kunt middels een eigen webwinkel affiliate marketing gebruiken. Snel een eigen affiliate shop opzetten kan middels een PHP script dat daarvoor bedoeld is. U kunt de affiliate shop vaak wijzigen via de schermen om de shop te beheren. Het uiterlijk van uw website kan bijvoorbeeld via de beheeromgeving naar uw smaak worden aangepast. Als u de website met een team beheert kunt u ook andere gebruikers aanmaken voor alle andere beheerders van de website.

Rubrieken worden automatisch aan uw affiliate winkel toegevoegd wanneer u van productfeeds gebruikmaakt. Bent u op zoek naar extra inkomen via affiliate marketing, neem dan ook eens affiliate webshop door. Het is niet moeilijk om met behulp van een script uw eigen affiliate shop te bouwen. Meer informatie kunt u vinden wanneer u op de hierboven vermelde link klikt.

Wilt u binnen uw affiliate shop een eigen HTML template gebruiken? Er is een standaard thema aanwezig zodat u in principe zelf geen HTML code hoeft te schrijven. U kunt de link hierboven gebruiken om te navigeren naar een website waarop u een affiliate script kunt aanschaffen. Voor het PHP script kunt u heel eenvoudig direct online betalen. U krijgt na aanschaf meteen toegang tot een pagina waarop alle benodigde bestanden te downloaden zijn.